Tarhana Çorbası Tarifi

{[['']]}



Malzeme :

  • 2 kaşık un
  • 2 kaşık yağ
  • 1 kaşık domates salçası.
  • 250 gr. yoğurt
  • 1 kaşık biber salçası
  • Nane
  • 1 litre et suyu (4 bardak)


Tarhana Çorbası Tarifi:
1) Bir tencerede yağla, unu pembeleşmeden kavuru­nuz.
2) Salçaları hafif sulandırıp ilâve ediniz.
3) Et suyunu karıştırarak dökünüz.
4) Yoğurdu iyice ezip ilâve ediniz.
5) İstediğiniz koyuluğa gelinceye kadar pişiriniz.
6) Çorbayı köşeye boşaltıp üzerine nane serpiniz.
7) Kırmızı biberli yağ gezdiriniz.
8 ) İstediğiniz garnitüre sofraya alınız.
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri