Omlet Tarifi

{[['']]}



Malzemeler :

5 yumurta
1 kaşık tereyağ
Yarım demet maydanoz
Tuz
karabiber

Omlet Tarifi:

5 yumurtayı porselen bir kaseye kırınız. Kıyılmış may­danoz, tuz, karabiber, atınız. Çatalla iyice çırpınız. Orta büyüklükteki bir tavaya fındık kadar yağ koyunuz. Tavanın her tarafının yağlanmasını temin ediniz. Yağ kızınca yarım su bardağı yumurta karışımından dökünüz. Tavanın her ta­rafına yayınız. Orta yumuşaklıkta pişlnce tavada 3′e katla­yıp servis tabağına ters çeviriniz.
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri