Maş Piyazı Tarifi

{[['']]}



Malzemeler:
  • 1 çay fincanı maş
  • 1 bağ maydanoz
  • 3 sap taze soğan
  • ½ limon
  • kırmızı biber,tuz
  • nar ekşisi
  • zeytinyağı
Yapılışı:
Öncelikle maş fasulyelerini, kaynayan suyu koyalım yumuşayıncaya kadar haşlayalım.
Bu arada soğan ve maydanozu ayıklayıp kesme tahtasında doğrayıp karıştırma kabına alalım.
Bir kapta limon suyunu, zeytinyağı, tuz ve nar ekşisini alıp çırparak karıştıralım, karıştırma kabına alalım.
Haşlanan fasulyeyi süzelim soğutup karıştırma kabına alıp malzemelerle iyice karıştıralım.
Salatayı servis tabağına alıp, servise sunabiliriz.
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri