Calimera Kaya Side ve Riu Kaya Palazzo Hotel

{[['']]}



Kaya Otelleri birçok beldede konuklarını ağırlamayı başarıyor ve yeni planları dâhilinde yeni otelleri de bünyesine katıyorlar. Özellikle Kıbrıs da bir hayli tanına bu otel, şimdiki yüzünü Antalya çevresine döndürmüş ve sürekli yeni yatırımlar yaparak markasını daha da güçlendirmeye çalışmaktadır. Kaya Otelleri için birbirinden güzel yerler görmeniz çok kolay olacak. Genellikle büyük alanlar üzerine kurulu olan bu otel tıkış tıkış konseptini sevmemekte ve gelen tüm konuklarını yeterince rahat ettirme çabasına girmektedirler. Kaya Otellerinde özel hizmetler ve harika yemekler sizleri bekliyor olacak. Lüks bir tatil diyebileceğiniz bu konsept, sizlere unutulmaz bir tatil sunacak açık büfelerde bile daha önce hiç yemediğiniz tatları yiyecek ve farkını daha ilk günden dahi anlayabileceksiniz. Genellikle her şey dâhil sistemleri ile çalışan otellerinde her zaman için kaliteye önem veriyorlar ve bunun için ilk hedeflerini mutfak olarak gösteriyorlar. Lezzetli v güzel yemeklere asla hayır diyemeyeceksiniz.
  Calimera Kaya Side de işte sizlere tüm bu güzellikleri vermek için var gücü ile çalışmaktadır. Yepyeni odaları ile sizlere hem lüks hem de farklı sunumlar yapmak otelin özelliklerinde biridir. Calimera Kaya Side oteli Side’nin en güzel yerinde bulunuyor ve harika bir plaj ile iskelesi ile sizleri bekliyor. Ful animasyon olan bu otelde her an dop dulu geçecek. Calimera Kaya Side otelinde özellikle çocuklarınızda çok rahat edecek ve bir hayli beğeniyor olacaklar.
  Riu Kaya Palazzo Hotel ile bambaşka bir soluk getirmeye hazırlanıyor. İnşasını biten bu otel artık müşterilerini ağırlamaya başladı. Her şey yepyeni ve bakılamayacak kadar güzel. Tam anlamı ile düşünülen bu otelde her şey var. Çocuklar için, büyükler için ve daha neler neler. Riu Kaya Palazzo Hotelin hem gecesi hem de gündüzü ayrı bir güzel. Riu Kaya Palazzo Hoteli kaya otelleri farkı ile mutlaka denemeli ve zaten ilk deneyimlerinizi yaparak her yıl oraya gideceğinizin garantisini de veririz. Bu güzel otel içinde yerinizi almak için sizler ne bekliyorsunuz. Hemen yerinizi ayırtın ve geç kalmayın
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri