{[['
']]}
- 1 su bardağı bezelye
- 1 parça tavukgöğsü
- 3 çorba kaşığı un
- 1 su bardağı süt
- Tarhun otu
- Tavuk suyu
- Sıvıyağ
Bezelye Çorba Tarifi
1 adet tavuk göğsünü haşlayın.Haşladığınız tavuk göğsünü küp,küp doğrayın.Tencereye sıvıyağı alıp.Üstüne un ekleyin ve unu kavurun.Un pembeleşince üstüne tavuk suyu ve 1 su bardağı sütü ilave edin ve karıştırın.
Sonrada üstüne tavuk etini,bezelyeyi sıcak suyu ekleyin. Çorbayı pişirmeye bırakın.Çorbayı servis tabağına alın.Üstüne tarhun otu ekleyip sıcak olarak servis yapın
[...] Gün İftar Menüsü 22 Temmuz 2012 Kategori: Yemek Tarifleri 3. Gün İftar Menüsü 1- Tavuklu Bezelye Çorbası 2- Kabak Dolması 3- Bolonez Soslu Makarna 4- Çikolatalı [...]
YanıtlaSil