Terbiyeli Pirinç Çorbası Tarifi

{[['']]}



Malzeme :

  • iki litre et suyu
  • 75 gr. pirinç
  • 4 yumurta
  • 1,5 limon
  • 2 çorba kaşığı un


Terbiyeli Pirinç Çorbası Tarifi:

75 gr. p»rinç ayıklanır, yıkanır. 2 litre et suyu ile ate­şe konur. Pirinç taneleri uzaymcaya kadar pişirilir. Ayrı bir kapta iki kaşık un, 4 yumurta sarısı, 1,5 limon suyu ile iyi­ce ezilir. İki bardak soğuk su ile sulandırılır. Kaynayan çor­baya ilâve edilir. Ateşten alınır. Tuz atılır.
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri