Vanilyalı Ay Tarifi

{[['']]}



Malzemeler :
  • 275 gr. un
  • 100 gr. badem
  • 200 gr. tereyağı
  • 150 gr. pudra şekeri
  • Bir paket vanilya.
Vanilyalı Ay Tarifi:
Un elenir. 200 gr. tereyağı ile iyice kıyılır. Bademlerin kabukları soyulur. Makinede de çekilir. 50 gr un şekerle beraber yağlı una ilâve edilir. Vanilya konur ve hamur ya­pılır. Fındık büyüklüğünde parçalara ayrılır. Yuvarlanarak ay şekli verilir. Hafif hararetli fırında pişirilir.
Bu tarifi paylaşın :

2 yorum:

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri