{[['
']]}
Malzemeler:
- 1 demet maydanoz
- 1 dereotu
- 2 çorba kaşığı sıvı yağ
- 3 yumurta
- 1 çay kaşığı dövülmüş sarımsak
Maydonozlu Omlet Tarifi:
Yumurtalar çukur bir kap içerisine kırılır ve tuz serpilir. Sonra yumurta çırpıcısı ile iyice çırpılır. Sonra kıyılan maydanoz, sarımsak ve tuz katılır. Küçük bir tavaya yağ koyulup kızdırılır. Malzemenin yarısı dökülür. Altı kızarıncaya kadar hiç ellenmez. Kızardıktan sonra bir spatulayla ters çevirilir. Öbür tarafı da kızardıktan sonra servis edilir.En iyi ve en pratik yemek tarifleri sitemizde bulunmaktadır , Afiyet olsun
Kaynak: Damak.Net
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder