Güz Salatası Tarifi

{[['']]}




Malzemeler:

  • 1 orta boy patates (haşlanmış)

  • 1 orta havuç (haşlanmış)

  • 1 kutu garnitür konserve (kü¬çük)

  • 3 çorba kaşığı mayonez

  • 2 şalgam (haşlanmış)

  • 5 diş sarımsak

  • 4-5 kornişon turşu tuz

Süslemek için:

  • marul yaprakları

  • 2 çorba kaşığı süzme yoğurt

  • 1/2 demet dereotu

  • 1 domates (süslemek için)

  • salam (arzuya göre)

Güz Salatası Tarifi:


Konserve garnitür iyice süzülür. Patates, şalgam, havucun kabukları soyduktan sonra tavla zarı iriliğinde doğranır. İçine konserve bezelye ilave edilir. Kornişon turşu tavla zarı iriliğinde doğrayarak bu malzemeye eklenir. Dereotu incecik doğranır ve ilave edilir. Sarımsaklar dövülüp yoğurda eklenir. İçine mayonezi de ilave edilerek iyice karıştırılır. Yoğurtlu mayonez kaba aktarılıp harmanlanır. En iyi ve en pratik yemek tarifleri sitemizde bulunmaktadır , Afiyet olsun
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri