Patatesli Kaygana Tarifi

{[['']]}




Malzemeler:

  • 500gr. patates

  • 3 yumurta

  • 1 tatlı kaşığı tuz

  • 1 çay kaşığı kırmızı biber

  • 1 demet maydanoz

  • 1 çay bardağı un

  • 1 pay kaşığı karabiber

  • kızartmak için yağ

Patatesli Kaygana Tarifi:

Kabukları soyulan, yıkanan patatesler bir kap içerisinde rendelenir. Kıyılmış maydanoz, un, tuz, yumurta ve baharatlar katılıp kaşıkla eze ze karıştırılır. Tavaya yağ koyulup, kızdırılır. Karışımdan yağa kaşık kaşık koyulup, kızartılır.En iyi ve en pratik yemek tarifleri sitemizde bulunmaktadır , Afiyet olsun

Kaynak: Damak.Net
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri