Katmer Tatlısı Tarifi

{[['']]}



MALZEMELER:

  • 100 gr kaymak
  • 1 çay bardağı şeker
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 adet yufka
  • 3 çorba kaşığı antepfıstığı


Katmer Tatlısı Tarifi:

Yufkayı serin ve her tarafına erimiş tereyağı sürün. Kaymağı parçalar halinde serpin. Üzerine şekere ve dövülmüş antepfıstığını da serperek yufkayı bohça şeklinde katlayın. Yağsız tavada altı ve üstü kızarana kadar pişirin. Servis yaparken üzerine tereyağı sürün ve antepfıstığı rendesi serpin.
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri