Fırında Kaşarlı Tavuk Tarifi

{[['']]}



MALZEMELER:
  1. kekik
  2. tuz
  3. 2 adet yumurta
  4. 4 dilim kaşar peyniri
  5. karabiber
  6. 1 su bardağı galete unu
  7. pul biber
  8. az miktarda tereyağı
  9. 2 adet derisi alınmış bütün tavuk göğsü

Fırında Kaşarlı Tavuk Tarifi:

Tavuk göğüslerini ortadan ikiye bölün ve kemik kalmaması için kontrol ediln böldüğünüz parçayı hamburger ekmeği gibi kesip açın parçaları birbirinden ayırmamaya dikkat edin aralarına kaşar peyniri yerleştirip üzerine kekik serpin ve küçük parçalar halinde tereyağı koyun. Yumurtaları çırpın içerisine tuz, karabiber, pul biber ilave edip karıştırın. Hazırladığınız tavukları yumurtaya batırıp galete ununa bulayın. Hafif yağladığınız borcam tepsisine dizin üzerine küçük parçalar halinde tereyağı koyup fırında 20-25 dakika pişirin. Patates püresi ile veya sebzeli pilav ile servis yapın.
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri