Un Çorbası Tarifi

{[['']]}



Malzeme :

  • 3 litre et suyu
  • 120 gr. un
  • 120 gr. tereyağı
  • 5 yumurta
  • 1,5 limon
  • Tuz.


Un Çorbası Tarifi:

Un, yağ ile çorba tenceresinde 4.5 dakika kavrulur. 3 litre et suyu ilâve edilir. Kaynatılarak 10 dakika pişirilir. Ayrı bir kapta 5 yumurta sarısı, 1,5 limon suyu ile iyice çırpılır. Bir bardak soğuk su ile sulandırılır. Kaynayan çor­baya ilâve edilir. Ateşten alınır. Tuz atılır.
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri