Domatesli Pirinç Çorbası Tarifi

{[['']]}



Malzeme :

3 litre et suyu
100 gr. pirinç
750 gr. domates
Yarım demet maydanoz
Tuz.

Domatesli Pirinç Çorbası Tarifi:

Pirinç ayıklanır, yıkanır. 3 litre et suyu ile ateşe ko nur. Ayrı bîr kapta domatesler haşlanarak kabuğu soyulur. 2-3 tane ayrılarak diğerlerinin suyu sıkılır. Çorb’va ilâve edilir. Pirinç pişinceye kadar kaynatılır. Ateşten alınmasına 1b – 20 dakika kala kalan domatesler fındık büyüklüğünde doğranarak ilâve edilir. Kıyılmış maydanoz atılarak ateş ten alınır.
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri