Uskumru Tava Tarifi

{[['']]}



Malzemeler :

1 kg. yağsız Uskumru,
1 su bardağı kızartma yağı.
Bir avuç un,

Uskumru Tava Tarifi:

1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz.
2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biberle­yiniz.
3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağ­da her tarafını pembe renkte kızartınız.
4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın git­mesi için).
5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz.
6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz.
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri