Çalı Fasulyesi Tarifi

{[['']]}



Malzemeler:
  • 1 kg. fasulye
  • 250 gr. domates
  • 250 gr. zeytinyağı
  • 150 gr. soğan
  • Biraz şeker
  • Tuz.
Çalı Fasulyesi Tarifi:

Fasulyeler yıkanır. Ayıklanır. Boyuna 3 – 4 parçaya ke­silir. Kızdırılmış zeytinyağında 4 – 5 dakika karıştırılarak sararmadan kavrulur. Zeytinyağından çıkarılır Kabuğu so­yularak fındık büyüklüğünde doğranmış domates, tuz, şe­ker, zeytinyağı ilâve edilir. Soğan halkalara doğranarak üzerins yerleştirilir. Et suyu veya su ilâve edilir Üzerine yağlı kâğıt kapatılarak evvelâ harlı; sonra yavaş yavaş ateşte pişirilir.
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri