Pancarlı Kısır Tarifi

{[['']]}




Malzemeler:

  • Yarım Kg. İnce Bulgur

  • 1 Demet Dereotu

  • 2 Salatalık

  • 1 Su B. Ceviz

  • 1 Su B. Mısır

  • 1 Kase Pancar Turşusu

  • Nar Ekşisi

  • Zeytinyağı

  • 1 Limon

Süslemek İçin:

  • Kıvırcık

Pancarlı Kısır Tarifi:

İnce bulgurun üzerine sıcak su döküp dinlendiriyoruz. Bulgur, suyunu çekip şiştikten sonra ince doğranmış dereotu, kornişon turşu, mısır ve iri kırışmış cevizi katıyoruz.

Salatalık ve pancar turşusunu rendeliyoruz. Nar ekşisini, zeytinyağı ve limon suyu katıp karıştırıyoruz. Servis tabağını kıvırcık ile döşüyoruz. Üzerine kısır koyup servis ediyoruz.

Kaynak: Oktayustayemektarifleri.blogspot.com
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri