Ovalama Çorbası Tarifi

{[['']]}



Malzemeler:

  • 150 gr. un

  • 1 yumurta nane

  • 2 kaşık tereyağı

  • 1 cay kaşığı tuz

  • 10 bardak su

  • kırmızı biber


Ovalama Çorbası Tarifi:

Yumurta ve un yoğrulur. Sonra ovalayarak bulgur gibi yapılır bir tencere içerisinde yağ yakılır. Su ilave edilerek kaynamaya bırakılır. Kaynayan suya tuz, nane, kırmızı biber, hazırlamış olduğunuz ovalanmış hamur ilave edilerek iyice pişirilir.En iyi ve en pratik yemek tarifleri sitemizde bulunmaktadır , Afiyet olsun

Kaynak:Damak.Net
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri