{[['
']]}
Malzemeler:
- 8 bardak et suyu
- 250gr. ıspanak
- 1 havuç
- 3 çorba kaşığı sıvı yağ
- 1 yumurta
- 1 cay bardağı un
- 1 demet maydanoz
- 1 demet dereotu
- 1 limon
- tuz
Mevsim Çorbası Tarifi:
Tencere içerisine et suyu koyulup ateşte kaynatılır. Doğranmış havuç ve ıspanak ilave edilip yumuşayıncaya kadar haşlanır. Süzgeçten süzülür veya mikserde çırpılır. Ayrı bir yerde yağı ve unu kavurulur. Çorbaya katılıp unun kokusu gidinceye kadar pişirilir. Çırpılmış yumurtaya limon ilave edilip çorbaya katılır. Maydanozla süslenip servis edilir.En iyi ve en pratik yemek tarifleri sitemizde bulunmaktadır , Afiyet olsun
Kaynak:Damak.Net
tşk çok güzel görünüyor
YanıtlaSil