Karidesli Pisi Balığı Şiş Tarifi

{[['']]}



GEREKLİ MALZEMELER (4 Kişilik)

1 adet pisi balığı filetosu
250 gr. karides
1 su bardağı sıvı yağ
6 adet taze defne yaprağı
2 adet çarliston biber
1 limonun kabuğu

Karidesli Pisi Balığı Şiş Tarifi
Pisi balığı filetosunu 2 parmak kalınlığında şerit şeklinde kesin.
Şeritlerin ortalarına karides koyup rulo şeklinde sarın.
Hazırladığınız balıklı ruloları küçük çöp şişlere limon kabuğu, defne yaprağı ve biber sıralamasıvla dizin.
Balık şişleri kızdırılmış sıvı yağda kızartın
Karidesli pisi balığını, haşlanıp tereyağında sote edildikten sonra üzerine kıyılmış maydanoz serpilmiş patatesle birlikte servis yapın
Bu tarifi paylaşın :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website
Copyright © 2013. Lezzet Dumanı | Nefis Denenmiş Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Edit by Ehl-i Blog
| Pasta Tarifleri